Insändare Direkt

Forum för Naturisten.se - debatt och insändartorg.
View messages   Post a message   View latest Advanced search
 

Showing page 1 of 5 Previous - Next

Synen på OSS!
https://www.facebook.com/FredagsFrackisen/photos/a.147910892002276.29065.147901228669909/987374911389199/?type=3

Reply Show reply Show debate Naturlig, Sundsvall, 2016-09-12 15:38:43


Ta changsen bli konstverk på ..
Jag heter Göran Hahne och är heltidskonstnär samt naturist sedan 55 år tillbaka nu 70 år fyllda med atelje i Dorset England samt ett hyr rum i Hammar nära Askersund. Jag tar emot digitala bilder jag sedan porträtterar av i färg krita eller bara i blyerts beställaren betalar 800 kr inklusive porto för teckningen på a4 papper Du själv ramar med exv IKEA ram för 50 lappen.
Skicka pengarna i efterskott men bilden och namn telefon och liten text hur Du vill ha bilden till:

granhahne16@gmail.com

Reply Show reply Show debate Goran Hahne, Blandford, 2013-04-26 11:24:36


Re: Sola blygdläpparna?
Om inlägget är seriöst menat, så se följande svar ut vår egen erfarenhet:

Det är ok att sola med lite öppna ben, kanske inte särad i spagat (om man inte vill ha massor av blickar), men man ska inte behöva sola med benen fastknipna. Generellt är naturister ganska öppna med nakenhet.

..om du har viss blyghet att visa dig för öppet, så är det nog inte så svårt att hitta en mera privat hörna på svenska nakenbad... trots allt är de ju sällan helt fullproppade. :)

Man bör även använda solskyddsfaktor där nere.

Reply Show question Show reply Show debate nudecouple, Östergötland, 2013-04-20 10:40:34


Re: Varför bastar allt fler med kläder
Förstår heller inte varför folk ska basta med badkläder.
För övrig anser jag att badkläder är de mest onödiga plagg som finns. Men de är en annan historia.
Om nu folk är så rädda för att någon ska se de som redan alla vet hur de ser ut så kan de ju i värsta fall dölja sig med en handuk. Kan man kanske acceptera. Men absolut inga badkläder i bastun. Borde förbjudas av hygieniska skäl. De finns så många regler i samhället.
Varför inte i bastun.

Reply Show question Show reply Show debate Wilhelm B, Skåne, 2013-04-14 17:59:38


Hur söka partner
Är en herre som närmar mig 60-års åldern. Hängiven naturist sedan många år.
Är änkling sedan några år. Min kära hustru och jag var aldrig särskilt intresserade i förenings livet. Således var vi aldrig ?organiserade ? naturister. Att på senare år ensam besöka nakenbadet ger blandade känslor. Har själv sett ensamma män som lite suspekta. Fördomsfullt ? Jovist kanske.
Vist njuter jag av solen och värmen men känner mig på något sätt inte helt välkommen längre.
Har tre barn men de är inte längre intresserade av att besöka stranden med sin pappa.
Har försök att söka efter en kvinna som delar mitt intresse på diverse websider.
Men hur förklarar man sitt intresse för nakenheten utan att missförsås och bli tagen för sexuellt avvikande. Vilka forum eller dating siter ska man välja. Någon som har några bra tips.

Reply Show reply Show debate Wilhelm B, Skåne, 2013-04-14 16:06:23


Re: naken herr yoga
Varför Yoga enbart för män?
Det verkar som en bra tanke med naken Yoga men varför enbart för män.
Jag skulle gärna vilja gå på naken yoga men då tillsaman med min fru.
Vi gör mycket tillsamman och försöker hålla oss i form så gott det går.
Mitt förslag är att öppna för alla. eller kanske en tid enbart ör kvinnor, en tid enbart för män och en gemensam tid. Vi skulle absolut gå på den gemensama tiden.

Reply Show question Show reply Show debate Stefan, Uppsala, 2013-04-08 08:36:23


Stomi
Är en kvinna i medelåldern. Fick för några år sedan en stomipåse opererad på magen och har sedan dess inte besökt badstränder eller badhus, känner mig inte bekväm med att folk tittar, för även om man har hel baddräkt putar det ju ut. Har dock funderat på detta med nakenbad. Det påstås ju att folk är mer toleranta där, vad säger ni som brukar vistas där? Skulle man acceptera min påse?

Har även funderat på lösningar med knutet linne av något slag runt midjan för att dölja själva påsen, eftersom jag annars inte har några bekymmer med att blotta mina bröst eller mitt kön.

Reply Show reply Show debate E.S., 2013-03-30 23:21:08


Re: Varför bastar allt fler med kläder
Håller med. Bastubadet skall ske utan kläder. Sedan skulle det även kunna vara mixade bastuar. Var är problemet? Alla har väl sett respektive kön naken, eller?

Reply Show question Show reply Show debate EL, 2013-03-30 11:24:18


Re: Nakenbad
http://www.badanaken.se/

Kan vara något att hitta likasinnade.

Reply Show question Show reply Show debate 2013-03-24 08:33:15


Badanaken?
Ska vi få friheten att bada naken även på allmänna bad så får nog hela naturist rörelsen tänka om. Vi naturister har själva valt att gömma oss, gå undan för att inte störa andra. Hitta lämpliga undanskymda bad, visst låter det bra, dom andra, ja dom med badkläder får något att spekulera i. Undra vad dom gör nakna bakom busken? Vi har inte sex säger förbundet och hjälper ?dom? att få fler fantasier.
Jag gjorde ett försök att få till ett nakenbad vid Ängsjö i Järfälla, fick lite stöd från EOS Nf som i mitt tycke knappast var positiva när vi besökte Ängsjö. Vad gjorde förbundet, jo tog in en artikel i sin tidning som jag skrev, efter att dom modifierat den, det var allt.
Spontana bad blir i bland mötesplatser för dom som söker sex. Allmänna nakenbad drar till sig män som tror dom kan bete sig som dom vill.
Jag kan säga till grannen jag gillar att bada naken och bemötas positivt, nämner jag att jag är naturist då hamnar jag i en annan grupp.
I Rullsand flyttade man nakenbads skylten, vad händer, jo naturister följer snällt med (visste inte att skylten var flyttad när jag badade där sist). Behövs någon med skinn på näsan, vi godtar diskriminering, undra vad Europa domstolen skulle säga om det.

Bert

Reply Show reply Show debate 2013-03-07 08:21:21


Showing page 1 of 5 Previous - Next
Top of pageWebvoter Webforum by Textalk

Fler tjänster från Textalk: E-butik, webbutik och e-handel från Textalk Webshop | Smart publicering av trycksaker på nätet | Skapa webbenkät med Websurvey enkätverktyg | Publiceringsverktyg för webbtidningar | Avancerat publiceringsverktyg för webbplatser | Skapa din demobutik på demobutik.com | Info om e-handel med Textalk Webshop